o nama

    MAMAS ambience je brendirana kompanija specijalizirana za dizajn, izradu i montažu pločastog namještaja, namještaj po mjeri, u koji ubrajamo: kuhinje po mjeri, spavaće sobe, dnevni boravak, dječije sobe, klizni plakari/američki plakari, ugradbeni ormari, ormarići, stolovi, komode, regali, vitrine, police, kupatilski namještaj, kancelarijski namještaj, sve po Vašim željama.   

 

   Počeli smo sa radom u junu 2003. godine i od tada bilježimo zavidne rezultate. Prvenstveno, kompanija MAMAS ambience se temelji na porodičnom biznisu, što i jeste naša najveća snaga. Dugogodišnji rad, mnogobrojni zadovoljni klijenti, iskustvo koje imamo iza sebe, kao i suradnja sa najkvalitetnijim i vrhunskim dobavljačima, dokaz su naše predanosti. MAMAS ambience ulazi u vaše domove, dizajnom i izradom namještaja ostavlja trag na vaš svakodnevni život, sredinu u kojoj boravi vaša porodica. Mi znamo šta znači porodica.

 

  Klijentima nudimo dizajn, izradu i montažu namještaja visoke kvalitete, kao i projektovanje kompletnih interijera. MAMAS ambience tim sastoji se od arhitekata koji će klijenta do realizacije ideje dovesti najpreciznijim inputima, savjetima i inovativnim idejama, te učiniti prostor koji ga okružuje ugodnim mjestom za boravak.

 

  Smatramo da pravilno savjetovanje i edukacija klijenta ima veliku važnost, a kvalitet usluge, predanost poslu i pristupačne cijene su naše konkurentne prednosti na tržištu. Sve navedeno za cilj ima samo jedno: zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu.

 

                                                                                                                     Vaš MΛMΛS ambience